Tandem kolica

Ljudi iz Chicco imaju sjajnu Cortina Zajedno verziju tandem kolica za blizance. Po mom mišljenju, to je Kadilak prema Volksvagenu. Ova Kortina otvara se i sklapa sa takvom lakoćom da je bilo šokantno za mene. Tako lako! Ne zauzima previše prostora. Ako ste morali da vučete kolica uz i niz stepenice, uvudećete kvalitet pri prvom pokušaju. Ide kao u snu čak i kada se krećete sneg, dovoljno je uzdignut od zemlje, što znači da ćebad ili čepiće neće biti mokri od kiše. Pun pogodak!

Kolica za decu imaju jednu kontinuiranu ručku za guranje. Plus je uži uz bok, što ga čini lakše da probije po policama u prodavnicama. Naravno, malo je duži nego uobičajeno, ali je tanji tako da ima više prostora za prolaz sa lakoćom.

Prostor za skladištenje ispod je veliko, a možete oboriti i jedno mesto za više skladištenja, staviti jedno dete u kolica, a nositi drugo.

Moja deca su samo 16 meseci, mada ja mislim da moj sin voli tandem, ali samo kada je napred – maše svima pored kog prođemo. Moja ćerka se u velikoj meri uživaju šutiranja u leđa sedišta kad je pozadi, takođe. Ali, jer jedan je sakriven od pogleda, ja ne mogu da ih oboje pokažem u isto vreme. Mi smo više kao ću-ću voz.

Ocena? Sviđa mi se kako iz različitih razloga. Ali, ako sam živela u stanu gde sam morala da prenesem kolica gore, bez mogućnosti da ih ostavim u hodniku dole, ja bih se odlučila za Maclaren.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply